Hüseyin Ak Ortaokulu

WEB https://huseyinakortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Atatürk Mahallesi 2627 Sokak No29 Kepez/ANTALYA
VİZYON : Amacımız okulumuz öğretmenleri ve velileri ile birlikte başarılı,geleceğine sahip çıkabilen, dürüst, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı bireyler yetiştirerek öğrencilerimizin ilimizdeki ve ilimiz ilçelerindeki en iyi okullara yerleşmelerini sağlayarak, onlara güzel bir gelecek hazırlamaktır.
MİSYON : Eğitim kalitesini nicelik ve nitelik olarak en üst seviyeye çıkararak çağdaş uygarlığın, yapıcı, yaratıcı ve seçkin bir ortağı olan, doğru iş yapan bireyler yetiştirilmesine, böylece büyük Atatürk’ün gösterdiği “Çağdaş Uygarlık Seviyesinin Üzerine Çıkmak” hedefine öncülük etmek. Çağdaş yönetim tekniklerini kullanarak hatasız, sürekli, daha iyi ve daha güzel hizmet sunmak suretiyle çalışanların ve hizmet alanların memnuniyetini sağlamaktır.
BAŞARILAR : YILDIZLAR KARMA DÜZENLEMELİ DALDA HALKOYUNLARI İL BİRİNCİLİĞİ(2022) YILDIZLAR KARMA DÜZENLEMELİ DALDA HALKOYUNLARI BÖLGE BİRİNCİLİĞİ(2022)

Saatler : 8:40-12:00 13:00-15:20
Isınma : KLİMA
Servis :
Ulaşım : Toplu Taşıma
Yerleşim Yeri : Antalya Merkez Kepez İlçesi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 8 Km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Basketbol, Voleybol ve Futbol takımları,HALKOYUNLARI
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Okulumuzda 1 adet Avrupa Birliği ERASMUS Projesi uygulanmaktadır.